fbpx
Loading...

Een artikel over het Magic Circus kan niet zonder een mooie foto op hoge resolutie. Via de pers login kunt u diverse foto’s van ons actuele programma downloaden op 300 dpi. Heeft u nog geen login-gegevens? Neemt u dan contact met ons op: pers (@) magic-circus.nl

Lezersactie?
Wij werken graag mee aan lezersacties in huis-aan-huis bladen, voor RTV of overige uitingen.
Neem contact met ons op. We overleggen graag met u.

Perscontact:

Dhr. Piet-Hein Out
T: 06 12 57 44 51 (uitsluitend tijdens kantooruren).
E: pers (@) magic-circus.nl

Uitsluitend voor perscontacten, voor algemene vragen moet je het algemene contactformulier gebruiken of kijk in onze faq.
فقط للاتصال الصحفي في أيام الأسبوع 9-17 ساعات. للأسئلة العامة الرجاء استخدام نموذج الاتصال بشكل عام.
Sadece 9 ila 17 saat arasında hafta içi basın temas. Genel sorular için genel iletişim formumuzu kullanın.
רק עבור קשר לעיתונות בימי חול בין 9 עד 17 שעות. לשאלות כלליות אנא השתמשו בטופס ליצירת קשר כולל.
Tenê ji bo têkiliya çapemeniyê de li ser hefteyê ji 9 heta 17 saetan. Ji bo pirsên giştî ji kerema xwe forma têkilîyê giştî.
یوازې د مطبوعاتو له 9 څخه تر 17 ساعتونو کې په وختو تماس. د عمومي پوښتنې مهرباني وکړئ او زموږ د تماس فارم په ټولیزه توګه وکاروي.

Accreditatie Fotografie en Film

Professionals die foto’s en/of audiovisueel materiaal maken voor commercieel gebruik kunnen uiteraard niet zomaar op komen dagen. Zij dienen uiterlijk 24 uur eerder een accreditatie hebben aangevraagd. Magic Circus verheugd zich op uw aandacht, maar gaat er wel vanuit dat u instemt met onze voorwaarden omtrent de wijze van maken van het materiaal, het gebruik en de gebruiksduur.

Lees hier onze Accreditatie Criteria

Indien u akkoord bent met onze accreditatie criteria kunt u een zo volledig mogelijk ingevuld Formulier Aanvraag en Instemming media criteria met een kopie van uw perskaart en/of identiteitsbewijs mailen naar onze afdeling media en communicatie via: pers @ magic-circus.nl

Magic Circus behoudt ten alle tijden het recht om het commercieel gebruik van media, zonder accreditatie of zonder juiste accreditatie, waarop ons materieel, onze medewerkers en/of onze dieren te zien zijn te verbieden en de daaruit eventueel voortvloeiende geleden schade te verhalen op de makers.

Circusterrein is geen openbaar terrein

Sommige mensen menen dat een circus op openbaar terrein staat. Dit is echter niet het geval. Een circus betaalt huur en daardoor is een circusterrein tijdens de huurtermijn geen openbaar terrein meer. Ook als het terrein dit normaliter wel is.