fbpx
Loading...
Magic Dome Circustent

Rondleiding in het circus voor basisscholen
Circusproject? Veel leuker met Magic Circus!

Er zijn veel mensen die circusprojecten aanbieden op basisscholen. Geen één daarvan is een echt reizend circus dat een volledig seizoen op tournee is. Sommige workshops worden gegeven door mensen zonder ook maar één week circuservaring. Tja, dan weet je misschien wel hoe je moet jongleren, maar hoe kan je leerlingen vertellen over het echte circusleven? Heel simpel, dat kunnen ze niet of ze verzinnen maar wat!

Basisschool circusproject voorstelling in echte circustent

Magic Circus hecht waarde aan een goede educatie over het circus. Begin 2016 is besloten om een educatief scholenaanbod op te zetten om basisscholen en BSO’s nog beter van dienst te kunnen zijn bij circusprojecten op school. Circus is leuk. Circus was nog nooit zo populair in Nederland. Daarom helpen wij graag mee aan circusprojecten. We hebben diverse mogelijkheden én we staan altijd open voor suggesties vanuit de onderwijswereld. 

Zo hebben we voor schoolklassen een hele leuke RONDLEIDING over ons circusterrein van ongv. 15 à 20 minuten. Komt dat zien!

Uiteraard helpen we ook graag mee aan het vieren van een schooljubileum!

Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact met onze afdeling Educatie, email: scholen(@)magic-circus.nl