fbpx
Loading...
Schoolvoorstelling in het circus

Voor een circusproject studeert iedere klas een eigen act in. Leuk om in een gymzaal of sporthal aan andere klassen en ouders te laten zien… maar wist je dat dat ook in een echte circustent kan? Wij weten wel wat de kinderen veel leuker zullen vinden! 

Schoolvoorstelling in het circus
Schoolvoorstelling in het circus

Maximaal 380 personen kunnen in onze tent terecht. Je zal verstelt staan vanaf welke prijs onze tent al te huur is, zeker als we al op een locatie in de buurt staan. Een extra reden om een circusproject af te stemmen op de komst van het Magic Circus!

Zijn we in de buurt? Dan kunnen jullie tot 14:30 uur in onze tent terecht.
Minimaal 14 dagen van tevoren reserveren!

Voor meer informatie over de kosten en boekingen, mail onze afdeling Educatie, email: scholen(@)magic-circus.nl

Uiteraard kan onze tent ook speciaal worden opgebouwd voor jullie, maar let op, dan is de prijs vele malen hoger!