fbpx
Loading...
Nationaal Zorgcircus. Circus voor zorginstellingen.

Magic Circus is één van de initiatiefnemers van het Nationaal Zorgcircus. Een circus voor bewoners van zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen en eenzame ouderen uit de wijk. Jaarlijks zorgen we dat velen van hen bij ons kunnen genieten. Steeds meer zorglocaties en instellingen weten ons dankzij onze jaarlijkse bezoeken in de wijk te vinden. Voor sommige clienten is het jaarlijkse circusbezoek een uitje waar het hele jaar naar uitgekeken wordt.

Onze tent is rolstoelvriendelijk, maar bij grote groepen is het voor ons als zorgcircus handig om ruim van te voren te weten hoeveel rolstoelplaatsen wij vrij moeten houden. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen we soms ook al ’s middags onder schooltijd een extra besloten voorstelling geven. Dan is er nog meer plaats voor rolstoelen.

Circus in de zorginstelling

Waar veel zorginstellingen ervoor kiezen om op één van onze locaties langs te komen, zijn er ook een aantal zorghotels die het complete circus langs laten komen op het eigen terrein. Direct op het parkeerterrein, in de tuin of op een grasveld bij de ouderen voor de deur.

Als Nationaal Zorgcircus wij voorstellingen op maat voor ouderen. Zo kunnen ouderen nog beter genieten van ons unieke stadscircus. Circus is immers voor een hooggeëerd publiek van alle leeftijden. Heeft u interesse in een voorstelling op maat? Wilt u met een groep één van onze voorstellingen bijwonen? Neem contact met ons op, uiteraard geheel vrijblijvend, we geven u graag meer informatie over de mogelijkheden. Bezoek onze speciale website: www.zorgcircus.nl