fbpx
Loading...

MAGIC CIRCUS LOOPT WEEK VERTRAGING OP

“We vinden het heel erg, nog nooit eerder hebben we onze tourneestart moeten uitstellen. Maar dit jaar zullen we nu toch een week later beginnen dan gepland.”, aldus Maurice Veldkamp, directeur van het Magic Circus. Het circus lag goed op schema in de voorbereidingen, maar toen ontdekte men een technische onvolkomenheid. Veldkamp: “Het is oplosbaar, maar helaas duurt de oplossing langer dan wij gehoopt hadden. Er is ons toegezegd dat e.e.a. nu op tijd opgelost is. Gelukkig maar, dan kunnen we onze vaste bezoekers op het Deliplein nog steeds onze nieuwe show “Te Koop” presenteren.

De voorstellingen op het Deliplein zullen nu enkel vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 maart 2017 plaatsvinden. Dagelijks om 16.00 uur. Kaarten die voor de overige Deliplein data gekocht waren kunnen worden omgeruild voor een andere datum. Tickets zijn te koop via www.magic-circus.nl