fbpx
Loading...

Wist je dat je onze circustent kan huren als evenementenlocatie? Een vergadering in de piste was nog nooit zo inspirerend. Een huwelijksfeest was nog nooit zo geslaagd als in het Magic Circus. Circus spreekt tot de verbeelding. Het huren van onze Magic Dome circustent voor jouw feest, vergadering of evenement is iets waar nog lang over nagepraat wordt.

Huur mogelijkheden Magic Circus

Een succesvolle boekpresentatie eindigde zowaar met een spontaan boekenbal in de circuspiste. Tijdens wijkfeesten vinden bewoners elkaar onder het genot van een barbecue in en rond het circus. Naast fotoshoots voor modemerken is het circus zelfs het decor geweest van een heuse modeshow. Het Magic Circus huren kan dus voor de meest uiteenlopende zaken.

Filmlocatie

Doordat Magic Circus vooral in de Randstad regio op tournee is, is het een gewilde locatie voor filmmakers die een circus nodig hebben. Per jaar krijgen wij zoveel aanvragen dat Magic Circus alleen te huur is en geen medewerking verleend aan producten zonder budget.

Neem contact met ons op

Ons circus huren kan compleet met de tribune of helemaal leeg met uitsluitend de belichting en het geluid voor een spetterend feest. Wil je eerst een voorstelling om vervolgens met je gasten feest te gaan vieren? Wij informeren je graag over de huurmogelijkheden, mail naar info@magic-circus.nl.