fbpx
Loading...

Contact Magic Circus

Magic Circus
Van Hanxleden Houwerstraat 3
1063HN AMSTERDAM
LET OP: Niet geschikt voor pakketten of aangetekende briefstukken!

Wil je contact met ons opnemen?
Kijk dan aub eerst of je vraag niet al is opgenomen op de VEELGESTELDE VRAGEN pagina. 
Vanwege de enorme hoeveelheid aan emails die wij dagelijks ontvangen, worden vragen waarop het antwoord duidelijk op deze site staat niet beantwoord.

Online ticketverkoop

Geen kaarten ontvangen, maar wel betaald? Neem dan contact op met onze ticketprovider PayLogic.

PayLogic Customer Service
E-contact
Netherland T: 0900 7295 6442
(€0 per gesprek, Tarieven afhankelijk van jouw telefoonaanbieder, netwerk en het land van waaruit je belt.) 

Kortingscode werkt niet

Kortingscodes zijn hoofdlettergevoelig. Heb je wel hoofdletters gebruikt en werkt de kortingscode nog steeds niet? Meldt het dan bij ons marketingcommunicatie bureau via magiccircus@cirqommunication.com zij kijken dan z.s.m. na waar het probleem zit om e.e.a. weer functionerend te krijgen.

Restituties

Net als bij theaters en bioscopen zijn overmacht, ziekte of geen gebruik maken van kaarten geen geldige redenen voor restitutie. Wel kan je in deze gevallen contact opnemen via magiccircus@cirqommunication.com.  Per geval bekijken we wat we nog voor je kunnen betekenen, maar we kunnen je geen garantie geven en restitutie is uitgesloten.

Geannulleerde voorstelling

In het geval dat het circus zich genoodzaakt ziet een voorstelling te annuleren, heb je recht op restitutie. Magic Circus informeert alle mensen met tickets z.s.m. per email of telefoon over het niet doorgaan van de voorstelling en mogelijkheden tot het omruilen van tickets of restitutie.

PERS-, FILM en INTERVIEWAANVRAGEN:

Het maken van foto’s of filmopnames op het circusterrein zonder schriftelijke toestemming van ons marketingbureau of de circusdirectie is niet toegestaan. Medewerkers op het terrein zijn niet bevoegd om toestemming te verlenen. Een afspraak of aanvraag dient minimaal 24 uur van tevoren gemaakt te worden.

De marketingcommunicatie en social media van Magic Circus, het Nederlands Stadscircus worden verzorgd door het marketingbureau:

Outstanding-Productions – CIRQommunication
Dhr. Piet-Hein Out
T. 06 12 57 44 51
magiccircus@cirqommunication.com
www.outstanding-productions.com

Kinderverjaardagen

Mail ons de gewenste dag, showtijd, het aantal kinderen en volwassenen waarmee je wil komen en wij mailen je z.s.m. de groepsprijzen (vanaf 10 pers.) en beschikbaarheid voor de gewenste show en datum. Let op! Wij zitten niet de hele dag naar een beeldscherm te turen en raden aan om tijdig te reserveren.
pers@magic-circus.nl

LET OP: TIJDENS DE CORONA-CRISES KUNNEN WIJ OP BEPAALDE DAGEN GROEPSKORTINGEN WEIGEREN AFHANKELIJK VAN DE DAN GELDENDE REGELS EN BEPERKINGEN MBT ONZE PUBLIEKSCAPACITEIT.

Afdeling Scholen en Educatie

BSO’s, Kinderdagverblijven en Basisscholen kunnen ons bereiken via:
scholen@magic-circus.nl

Circusverhuur, Incentives & Speciale voorstellingen

Voor het regelen van een eigen besloten voorstelling, of het huren van het complete Magic Circus kan je contact opnemen via:

info@magic-circus.nl of

Circusverhuur Nederland
info@circusverhuur.nl