fbpx
Loading...
Hoe lang duurt de voorstelling en is er een pauze?

De voorstelling, incl. pauze, duurt ca. 100 minuten. We proberen op tijd te beginnen, maar door drukte of veel mensen die op het laatste moment aan de circuskassa arriveren kan het zijn dat we iets later beginnen.

Is het circus rolstoeltoegankelijk?

De Magic Dome circustent is rolstoeltoegankelijk. Onze toiletten niet.
LET OP! Rolstoelen kunnen alleen in de zitplaatscategorie Stoelen geplaatst worden. Vanwege de beperkte beschikbaarheid per voorstelling dient de komst van een rolstoel vooraf te worden gemeld per email (minimaal 1 dag voor de voorstelling) via pers@magic-circus.nl

Vanaf welke leeftijd is Magic Circus?

Circus is van oorsprong een elitaire cultuurvorm voor volwassenen. In navolging hiervan is Magic Circus is dan ook niet 100% gericht op kinderen. Wel maken wij het kind in iedereen wakker en is onze voorstelling ook leuk voor kinderen.

Als opvoeder weet je zelf het beste wat jouw kind leuk vind of eng. Magic Circus speelt met emoties. We zijn soms hartstikke spannend (ook voor de opvoeders), verder zijn ook schoonheid en sensaties te beleven!

Kinderen vanaf 1 jaar moeten een kaartje hebben, ook als zij op schoot zitten.

Kan mijn kind in de buggy/kinderwagen blijven?

Nee, net als in een theater mogen kinderwagens en buggies niet meegenomen worden op de tribunes of tussen de stoelen geplaatst worden. Dit zijn wij volgens brandweerregels verplicht. We kunnen de wagens onder de tribune plaatsen voor u (eigen risico), maar de buggies mogen de vluchtwegen niet blokkeren. Het circuspersoneel geeft dan ook aan waar u de buggy kan plaatsen.

Waarom moet ik mijn email en telefoonnummer invoeren?

In het online bestelproces is uw email verplicht omdat we je anders de kaarten niet kunnen toesturen. Een telefoonnummer is handig voor het uitzonderlijke geval dat we genoodzaakt zijn een voorstelling te annuleren door extreme weersomstandigheden.
Deze gegevens gebruiken wij NIET VOOR MARKETINGDOELEINDEN! Verfrissend nietwaar?! We gaan je niet bellen met geweldige aanbiedingen of spammen in je inbox. Waren maar meer bedrijven net zo als Magic Circus!

Hoe laat moeten we aanwezig zijn?

Alle zitplaatsen zijn ongenummerd, dus wie als eerste naar binnengaat zit het best binnen de gekochte categorie. De Magic Dome circustent opent ca. 15 minuten voor de start van de voorstelling, soms staat er dan al een rij. De circuskassa opent een uur voor iedere voorstelling.

In de voorverkoop zijn geen kaarten meer verkrijgbaar, wat nu?!

Het kan zijn dat je te laat bent, want ca. 120 minuten voor iedere show stopt de verkoop online en bij Primera. Zo weet ons kassateam exact hoeveel kaarten er nog verkocht kunnen worden. Aan de circuskassa zijn meestal nog plaatsen verkrijgbaar we zetten nooit alle kaarten in de voorverkoop.

Kan ik aan de circuskassa kaarten kopen voor een andere dag?

JA! Er kan uiteraard wel vlak voor een voorstelling een (flinke) rij staan aan de circuskassa, maar als je er bent op het moment dat de kassa opent (een uur voor iedere voorstelling begint) dan is het geen enkel probleem om bijvoorbeeld op vrijdag al kaarten voor zondag te halen. Let wel op dat gekochte kaarten niet meer geruild kunnen worden voor andere data of tijden!

Kan ik een online kortingscode gewoon aan de kassa zeggen?

Nee. Online is online en dus niet aan de circuskassa. Mocht je een kortingsbon hebben, dan kun je de code die erop staat online gebruiken, of de bon gebruiken aan de circuskassa. Let wel op het maximaal aantal tickets per kortingsbon! Als je zeker wil zijn van een plaats, raden wij uiteraard aan om in de online voorverkoop je kaarten te kopen. Je kan echter ook op een eerdere showdag aan de circuskassa terecht.

Zijn er toiletten?

Ja, er zijn toiletten aanwezig. Let op, deze toiletten zijn helaas niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel en moeilijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

“Ik kan de Kinderstadspas korting niet vinden bij online tickets?” (ACTIE IN AMSTERDAM)

Kinderstadspassen moeten door ons ingescand worden om te controleren of ze door Stadspas Amsterdam goedgekeurd worden. Dit kan enkel aan de circuskassa (open vanaf 60 minuten voor aanvang). Het reserveren voor Kinderstadspas kaarten is dan ook niet mogelijk, ze zijn uitsluitend aan de deur verkrijgbaar (ook om wederverkoop te voorkomen, ja sommige mensen doen dat).

Onze basisschool heeft een circusproject kunnen jullie helpen?

Jazeker kunnen we dat! Magic Circus heeft een School en Educatie afdeling die onze samenwerking met basisscholen coördineert. We kunnen jullie school met diverse zaken van dienst zijn. KIJK HIER MAAR