fbpx
Loading...

Het weer is deze week extreem. Niet alleen in Zaandam, maar door heel Europa moeten circussen voorstellingen afzeggen en tenten afbouwen.

Als Magic Circus hebben we het nog nooit meegemaakt dat de wind ons zo parten speelde. Gezien de voorspellingen qua windkracht en windrichting (direct over het water vanaf de Voorzaan tegen de tent aan) bouwen wij vanavond als het windkracht 4 wordt onze tent af. De voorstellingen van dinsdag 12 maart en woensdag 13 maart in Zaandam moeten wij uit veiligheidsoverwegingen annuleren.

U begrijpt dat dit geen gemakkelijk besluit voor ons is geweest. Ons hele team baalt enorm. Het kost ons een hoop geld, want de voorverkoop was geweldig. Echter de veiligheid van het publiek en vooral de veiligheid van kinderen gaat boven alles.

Alle klanten die online kaarten gekocht hebben zijn reeds per email geïnformeerd van de mogelijkheden tot ombouwen van kaarten en restitutie.

Uiteraard bieden wij iedereen onze excuses aan voor de enorme teleurstelling.