fbpx
Loading...

TOURNEE UITGESTELD

De laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus hebben de directie van Magic Circus doen besluiten om onze voorstellingen in ieder geval tot 6 april op te schorten. Zodra de overheid groen licht geeft voor het hervatten van het normale leven, kan je eindelijk gaan genieten van onze jubileumvoorstelling FIFTY?FIFTY!

Nadat de gemeente Zwolle afgelopen vrijdag onze speelvergunning telefonisch introk om vervolgens in de namiddag mede te delen dat we toch toestemming kregen, wilden we graag aan de gang. Doordat iedereen met kaarten reeds was afgezegd, waren we gedwongen deze voorstellingen een week uit te stellen.

Gezien de ontwikkelingen van afgelopen zondag rondom het Coronavirus verkeerden we plots in dubio. Aan de ene kant zou het goed zijn om gezonde gezinnen afleiding te bieden in deze moeilijke tijden. Aan de andere kant, als restaurants dicht moeten, hoe kunnen we dan een circusvoorstelling met maximaal 85 personen in het publiek verantwoorden? Dat kunnen we niet.

We zullen onze vaste fans in Zwolle, Rotterdam en Nieuwegein missen. We zien jullie later dit jaar ongetwijfeld terug in goede gezondheid, waar dan ook in den lande.

Iedereen die al kaarten had voor Zwolle, Rotterdam of Nieuwegein krijgt het geld van de tickets teruggestort.