fbpx
Loading...

Krijg Kaarten met je U-Pas tegoed, Geniet van Magic Circus

Uiteraard werkt Magic Circus, het Utrechts Stadscircus ook in 2020 samen met de U-Pas om ervoor te zorgen dat echt iedereen kan genieten van de voorstellingen. Je kan de kaarten compleet met je U-pas tegoed betalen (mits er nog voldoende tegoed op de U-pas staat natuurlijk). Let op: ÉÉN TICKET PER U-PAS HOUDER. Je kan dus niet voor de hele familie met jouw U-Pastegoed betalen.

Omdat het U-Pas tegoed gecheckt moet worden, kunnen kaarten alleen aan de circuskassa gehaald worden. Deze is van 60 tot 15 minuten voor elke voorstelling geopend.

Wil je al een paar dagen eerder kaarten halen aan de circuskassa? Geen probleem! Zo voorkom je dat je voor de deur staat en er geen kaarten meer zijn. 

SPECIALE ACTIE KLASSE BRENDA

Koop je een ticket voor de Klasse Brenda, dan krijg je dit niet alleen compleet van je tegoed, je krijgt ook nog eens 50% korting op de reguliere prijzen. Zo hou je dus meer tegoed over op je U-pas!

Wil je liever zitten op de Klasse Anna? Dat kan! Je krijgt dan geen korting, maar kan wel je kaartje krijgen met je U-pastegoed (als er nog voldoende tegoed op je pas staat natuurlijk).

U-Pas 2020 Magic Circus