fbpx
Loading...

Krijg Kaarten met je U-Pas tegoed, Geniet van Magic Circus

Uiteraard werkt Magic Circus, het Utrechts Stadscircus ook in 2020 samen met de U-Pas om ervoor te zorgen dat echt iedereen kan genieten van de voorstellingen. Je kan de kaarten compleet met je U-pas tegoed betalen (mits er nog voldoende tegoed op de U-pas staat natuurlijk). Let op: ÉÉN TICKET PER U-PAS HOUDER. Je kan dus niet voor de hele familie met jouw U-Pastegoed betalen.

Omdat het U-Pas tegoed gecheckt moet worden, kunnen kaarten alleen aan de circuskassa gehaald worden. Deze is van 60 tot 15 minuten voor elke voorstelling geopend.

Wil je al een paar dagen eerder kaarten halen aan de circuskassa? Geen probleem! Zo voorkom je dat je voor de deur staat en er geen kaarten meer zijn. 

SPECIALE ACTIE KLASSE BRENDA

Koop je een ticket voor de Klasse Brenda, dan krijg je dit niet alleen compleet van je tegoed, je krijgt ook nog eens 50% korting op de reguliere prijzen. Zo hou je dus meer tegoed over op je U-pas!

Wil je liever zitten op de Klasse Anna? Dat kan! Je krijgt dan geen korting, maar kan wel je kaartje krijgen met je U-pastegoed (als er nog voldoende tegoed op je pas staat natuurlijk).

Let op: Corona-maatregelen kunnen het circus dwingen om wijzigingen aan te brengen in het prijsbeleid. Hierdoor kan de 50% korting komen te vervallen. Je zal echter ten alle tijden de mogelijkheid hebben om je kaartje volledig met je U-Pastegoed te kunnen betalen, mits er nog kaarten beschikbaar zijn.

30 personen per show

Sinds dinsdag 29 september 2020 18:00 uur mag Magic Circus nog slechts 30 personen per voorstelling toelaten. 

We hebben de burgemeester van Utrecht persoonlijk én de gemeente als bestuursorgaan gevraagd om een uitzonderingspositie net als sommige theaters in het centrum hebben gekregen.

We hebben hierbij o.a. aangegeven dat veel mensen met een U-pas niet in de gelegenheid krijgen om langs te komen als de 30 personen maatregel van kracht blijft. Veel kaarten zullen immers al online verkocht worden, terwijl U-passers niet online kunnen reserveren omdat de pas gescand moet worden. Zo maakt men van een cultureel circusbezoek een luxegoed.

Wij wachten nu al een aantal dagen op een beslissing en hopen dat deze spoedig zal komen. Een afwijzing kan betekenen dat we onze tournee moeten stopzetten. 

ALLEEN AAN DE CIRCUSKASSA