Zitplaatsen in het Magic Circus

Entreeprijzen

    Tot 12 jr.:   Vanaf 12 jr.:
Zijtribune   €12,00   €14,00
Front Tribune   €15,00   €17,00
Stoelen   €17,00   €19,00

  • Online en Primera verkoop tot 180 min. voor de show.
  • Bovenstaande prijzen zijn exclusief de servicekosten voor online of Primera aanschaf.
  • Circuskassa open vanaf een uur voor iedere show.

Kaartverkoop

BESTEL HIER

MAGIC CIRCUS: ILLUSIES OP DE MILLIMETER

Nederland is vol. En als het een beetje meezit het Magic Circus ook. Een vol tourneeschema en op zijn tijd een goed gevulde tent.

Maar omdat ons land ruimtelijk steeds voller raakt, wordt het voor circussen steeds lastiger geschikte standplaatsen met voldoende oppervlakte te vinden. Daarom kiest het Magic Circus niet voor het welhaast traditionele groter groeien, maar voor inbreiding: een nog mooiere tent in plaats van een grotere, een tweede laadvloer in de materiaalwagens in plaats van weer een stoere vrachtauto erbij, verhoging van de kwaliteit van de voorstelling zonder een extra blik kamelen of paarden open te trekken.

Overigens, het Magic Circus doet niet aan grote dieren. Niet omdat we tegen dieren in het circus zijn (integendeel), maar gewoon omdat ze niet in het ietwat theatrale concept passen. Dat concept is een toverformule met vele verschijningsvormen van magie, topacrobaten en vernieuwende clowns.

Het Magic Circus is geen groot circus. Ook geen klein kindercircus, maar een eigenwijs, ruimtelijk hanteerbaar circustheater. Volwassenenentertainment, maar ook leuk voor kinderen. 

Een circus gemaakt om saaie woonwijken op te vrolijken, om naar een beetje dufheid neigende bedrijven te verlevendigen en om zo de saamhorigheid tussen de bezoekers te verstevigen. Dat doet het Magic Circus al jaren in de grote Nederlandse steden en hun periferie. Elk jaar kunnen diverse overige gemeenten een aanvraag dienen om ook Magic Circus op bezoek te krijgen. Na een goed ballotage-gesprek wordt dan gekeken of onze komst in ons volle tourneeschema in te plannen valt.

Geef ons een verhard of onverhard stukje grond van pakweg 25 x 30 meter en wij geven u magic. En wat ook leuk meegenomen is: als enige circus in Nederland is het Magic Circus in staat op te bouwen zonder gebruik te maken van grondverankeringen. Wij kunnen namelijk echt toveren!

X

Copyright

Copying this text or image without the permission of the Magic Circus is not allowed. For press info contact magiccircus@cirqommunication.com