fbpx

2011: Lotus Pocus

De nieuwe show in 2011: Lotus Pocus!

Uiteraard biedt Magic Circus ook in 2011 een fonkelnieuw programma: Lotus Pocus, met artiesten uit Polen, Zweden, Nederland en… de Volksrepubliek China.

Met name op de artiesten uit China is Magic Circus bijzonder trots, omdat Magic hiermee het eerste Nederlandse tentcircus is dat Chinese artiesten in zijn programma opneemt.

Hoewel opnemen eigenlijk niet goed is uitgedrukt. De kracht van Magic Circus is dat het artiesten van allerlei nationaliteiten en allerlei disciplines samensmelt tot een verrassende circusgebeurtenis. Voor het eerst zullen Chinese en Westerse artiesten samen unieke optredens creëren die het publiek zullen vervoeren met een mengeling van het beste uit oost en west.

Tijdens het maken van Lotus Pocus heeft regisseur Maurice Veldkamp vaak moeten denken aan de beroemde schrijver Rudyard Kipling. Hij was het die ooit de geveugelde woorden schreef: “Oost is Oost ; West is West. En nooit zullen beiden elkaar ontmoeten.”

Het Magic Circus bewijst met de nieuwe voorstelling Lotus Pocus dat Oost en West elkaar kunnen en zelfs moeten ontmoeten. Een simpele handreiking volstaat. Voor de artiesten en voor het publiek.

Scroll naar boven