fbpx

2016: Sottosopra

Laat Magic Circus je wereld op z’n kop zetten!

Sottosopra! Wat? Ja, Sottosopra is de gloednieuwe show waarmee het Magic Circus, het Nederlands Stadscircus, in 2016 langs de Nederlandse steden raast. Sottosopra is Italiaans voor ‘ondersteboven’ en al snel wordt duidelijk waarom er voor deze titel gekozen is.

Een acrobaat die als een vlieg tegen het plafond van de tent loopt. Een Zuid-Amerikaanse schoonheid die in kopstand rondjes draait op een trapeze zonder vangnet. En een acrobaat die op een wankele toren van stoelen een handstand maakt. Reuze spannend én allemaal ondersteboven, of zoals de Italianen zeggen:”SOTTOSOPRA”!

Gelukkig heeft Clown Jofri hoogtevrees en blijft hij met beide benen op de grond. Deze Nederlands kampioen goochelen en clownerie is het gezicht van het Magic Circus en heeft heel wat frisse ideeën in zijn hoge hoed gestopt. Het resultaat is een fontein aan komische en romantische gebeurtenissen die het publiek soms letterlijk niet onberoerd laten.

Hij wordt omringd door een groep veelzijdige internationale artiesten. Zij verrijken de voorstelling met oosterse mast-acrobatiek, wervelende hoela hoep, krachtige handstanden plus meeslepende magie, illusionisme en Lilly, de slimste geit van Nederland. Zij laat zien dat dieren anno 2016 nog steeds een plaats verdienen in een moderne circusshow.

Geen gewoon circus
Magic Circus staat er om bekend geen gewoon circus te zijn. De voorstellingen zijn altijd snel, flitsend en modern met steevast een boodschap die je niet hoeft te zien, maar waar je wel wat mee kunt. Magic Circus biedt een andere kijk op circus en daarmee ook op ons jachtige dagelijkse leven. Laat Magic Circus je met Sottosopra ondersteboven blazen. Het helpt!

Scroll naar boven