fbpx

Magic Circus 2022: Ho,Ho… HO!

Magic Circus is niet te stoppen: Ho,ho… HO!

Magic Circus dendert eindelijk weer door het land. Waar afgelopen winter de voorstellingen afgelast moesten worden, vond het Magic Circus de magische oplossing: we verplaatsen gewoon de winter! Inmiddels loopt het storm voor de gloednieuwe voorstelling Magic Circus 2022 “Ho, Ho… HO!”. Hartverwarmend circus met acrobaten en… sneeuw.

Magic Circus 2022: Onthaasten

Ho, Ho…HO! slaat niet alleen op de beroemde kreet van de kerstman. Het maant iedereen tot kalmte. Laat je niet gek maken. Ho met de waanzin op allerlei gebied. Ho met oorlogen. Ho, stop en denk na. Kom onthaasten in het Magic Circus. Al zie je adembenemende dingen. In hoog tempo volgen zang en dans, acrobatiek en luchtsensaties elkaar op. Van vliegende sleeën en kledingstukken tot acrobaten op eenwielers en veelwielers. Echte clowns, zonder rode neus, met ver gaande humor.

Magic Circus is circus zoals andere circussen niet durven te zijn. Al jaren favoriet bij moderne gezinnen van nu, dé missing link tussen klassiek circus en te kil modern circus.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via deze website. In diverse winkels met een circusposter liggen kortingsbonnen. Uniek in Nederland: normale entreeprijzen, dus geen kunstmatig verhoogde prijzen om te gaan “stunten” met 50% korting via online veilingen.

Het Magic Team raadt, met name voor de voorstellingen in het weekend, aan om te reserveren. Uiteraard kan dit ook een paar dagen eerder aan de circuskassa. Deze is altijd vanaf 60 minuten voor een voorstelling geopend.

Magic Circus, aanraakbaar circus.
Duo Musa – Magic Circus Ho,Ho…HO!
Duo Unicirque – Magic Circus Ho,Ho…HO!
Modern verrassend circus
Poster Magic Circus 2022 Ho,Ho...HO!
Ho,Ho…HO! – de nieuwe voorstelling van het Magic Circus in 2022.
Bokita Poster Magic Circus 2022 Ho,Ho...HO!
Ho,Ho…HO! – de nieuwe voorstelling van het Magic Circus in 2022 met Gorilladame Bokita en haar baby.
Anna Jednorowicz in het Magic Circus Ho, Ho...HO! 2022 Fotograaf Piet-Hein_Out
Anna Jednorowicz – Magic Circus Ho,Ho…HO!
Winterse taferelen – Magic Circus Ho,Ho…HO!
Pascalle Poelman in het Magic Circus Ho, Ho...HO! 2022 Fotograaf Piet-Hein_Out
Scroll naar boven