fbpx

Magic Circus in Zwolle

Magic Circus, het favoriete circus van Zwolle komt elk jaar terug in de hanzestad met een compleet nieuwe show. Hieronder kan je zien wanneer en waar het circus verschijnt te Stadshagen, Aa-landen en Zwolle-Zuid. In 2020 werden we tijdens onze generale repetitie te Stadshagen stilgelegd. Later dat jaar terugkomen bleek onmogelijk. Erg jammer, maar in 2021 willen we weer als vanouds in diverse Zwolse wijken verschijnen. Fingers crossed, laten we hopen dat Corona niet weer roet in het eten gooit.

Het Zwols Hanzestadscircus

Ons circus is het Zwols Hanzestadscircus. Dat hanzestad gedeelte snap ik, maar wat is stadscircus? Stadscircus is Circus anno nu. Vlot, eigentijds, modern en toch ouderwets gezellig entertainment. Magic Circus biedt een eigentijdse show die aansluit bij dat wat de Zwollenaren graag zien. Elk jaar ruilt het complete circus daarom speciaal de Randstad in voor de leukste Hanzestad aan de IJssel!

Een scherpe prijs, modern spektakel, maar wel gezellig én bovenal geschikt voor het hele gezin. Elk jaar is het Zwols Hanzestadscircus in slechts een aantal Zwolse wijken te bewonderen, mis het niet!

Magic Circus in Zwolle

Klik op de locatie voor showtijden, entreeprijzen en meer informatie. We hopen in 2021 weer in Zwolle e.o. te beleven te zijn!

Helaas, (nog) geen geplande data.

Een locatie wordt maximaal een maand voor de eerste voorstelling bekend gemaakt. Als er hierboven geen Zwolse data staan, dan kan het zijn dat het circus ergens anders in het land voorstellingen geeft. Kijk daarvoor naar ons algemene tourneeschema.

Onze komst naar Zwolle is mogelijk dankzij de Gemeente Zwolle.

Magic Circus in Zwolle in 't Twistvlietpark te Stadshagen
Magic Circus in Zwolle in ‘t Twistvlietpark te Stadshagen