fbpx

Magic Circus in Zwolle

Magic Circus, het favoriete circus van Zwolle komt bijna elk jaar terug in de hanzestad. Elk jaar presenteert het circus een compleet nieuwe voorstelling. Hieronder kan je zien wanneer en waar het circus verschijnt in de Zwolse wijken. Hieronder zie je direct wanneer Magic Circus weer in diverse Zwolse wijken te zien is!

Het Zwols Hanzestadscircus

Ons circus is het Zwols Hanzestadscircus. Dat hanzestad gedeelte snap ik, maar wat is stadscircus? Stadscircus is Circus anno nu. Vlot, eigentijds, modern en toch ouderwets gezellig entertainment. Magic Circus biedt een eigentijdse show die aansluit bij dat wat de Zwollenaren graag zien. Elk jaar ruilt het complete circus daarom speciaal de Randstad in voor de leukste Hanzestad aan de IJssel!

Een scherpe prijs, modern spektakel, maar wel gezellig én bovenal geschikt voor het hele gezin. Elk jaar is het Zwols Hanzestadscircus in een beperkt aantal Zwolse wijken te bewonderen, mis het niet!

Magic Circus in Zwolle

Klik op de locatie voor showtijden, entreeprijzen en meer informatie.

No post found!

Een locatie wordt maximaal een maand voor de eerste voorstelling bekend gemaakt. Als er hierboven geen Zwolse data staan, dan kan het zijn dat het circus ergens anders in het land voorstellingen geeft. Kijk daarvoor naar ons algemene tourneeschema.

Onze komst naar Zwolle is mogelijk dankzij de Gemeente Zwolle.

Magic Circus in Zwolle in 't Twistvlietpark te Stadshagen
Magic Circus in Zwolle in ‘t Twistvlietpark te Stadshagen
Scroll naar boven