fbpx

Stadspas Amsterdam Actie 2023

Kaarten voor de laatste voorstelling in Amsterdam van 2023 op zondag 25 juni zijn alleen nog te krijgen aan de circuskassa. Deze opent één uur voor de show (dus om 15:00 uur).

Bezoek Magic Circus voor slechts €1,- per persoon! Ieder KIND vanaf 3 t/m 14 jaar met een geldige Stadspas Amsterdam kan samen met maximaal één begeleider voor €1,- p.p. een kaartje kopen (dus 1 kind + 1 begeleider = €2,-). Deze actie is alleen verkrijgbaar met de Stadspas van een kind vanaf 3 t/m 14 jaar. De actie kan niet worden gecombineerd met andere kortingen en/of acties zoals kortingsbonnen of kortingscodes. Check je agenda en de datum en tijd, gereserveerde kaarten kunnen niet omgezet worden naar andere dagen! De actievoorwaarden van Stadspas Amsterdam zijn leidend for deze actie.

Altijd nog kaarten aan de kassa vanaf een uur voor elke show.

Reserveer je liever niet online? Geen probleem! Je kan nog steeds met de Kinderstadspas(sen) langs het Magic Service Buffet buiten voor de tent om daar de passen te laten scannen en de kaarten te betalen. Het duurt alleen iets langer en met name in het weekend kan het zijn dat de voorstelling al uitverkocht is. Wij raden daarom aan om niet later dan 15 minuten voor de start van de voorstelling aanwezig te zijn. Het Magic Service Buffet opent één uur voor de start van een voorstelling.

Hoe reserveer je online?

Voor het eerst maken we het mogelijk om online plaatsen te reserveren voor de Stadspas Amsterdam Actie.

  1. Kies de locatie, datum en tijd die je wil bezoeken.
  2. Vul je persoonsgegevens in (naam, email).
  3. Geef aan hoeveel begeleiders er meekomen met het kind/ de kinderen. LET OP: Er is slechts één begeleider per kind met Stadspas mogelijk! Als je meer volwassenen (of kids zonder Stadspas) mee wilt nemen, dan moeten zij op de normale manier een entreebewijs Klasse B kopen, dat kan niet via dit formulier.
  4. Vul het nummer in van de Stadspas van ieder Kind (het nummer dat normaal gescand wordt dat begint met 6064). De Stadspas Amsterdam heeft de actie alleen op de passen van kinderen van 3 t/m 14 jaar gezet. Pasnummers van volwassenen of jongere kinderen werken dus niet.
  5. Ons marketingcommunicatie bureau checkt de reserveringen aan het eind van hun werkdagen met de hand. Het kan dus even duren voor je antwoord krijgt, zeker als het erg druk is. De werkdagen van het bureau zijn Maandag t/m Woensdag en Vrijdag.
  6. Als alles oké is ontvang je per email een voucher. Op de dag van de voorstelling neem je deze mee (uitgeprint of op je telefoon) en moet je langs het Magic Service Buffet om de €1,- per persoon te betalen. Op dat moment wordt je voucher omgezet in een entreebewijs zodat je de circustent in kan. We raden aan om uiterlijk 15 minuten voor de start van de voorstelling aanwezig te zijn.
  7. Na de “Reserveer voor… datum” kan je niet langer online kaarten voor die locatie reserveren. Vanaf dat moment kan je dus alleen nog Stadpaskaarten krijgen aan het Magic Service Buffet buiten voor de circustent. Deze opent een uur voor elke voorstelling, we raden aan om zeker niet later dan 15 minuten voor de show bij het circus aan te komen.
Scroll naar boven