fbpx

Voorstelling Magic Circus

2023: SCUSZA

Magic Circus, het Nederlands Stadscircus is eigentijds eigenwijs. Daarom alvast excuses voor alles wat je gaat zien. Of voor alles wat je misschien gaat missen. In de nieuwe voorstelling SCUSZA lijken de grenzen tussen werkelijkheid en verbeelding te vervagen. Plots is er een nieuwe wereld waarin hoedjes rondvliegen, stoelen zoveel meer zijn dan zitobjecten en waar haarhangjongeren chillen in de nok van het circus.

De Magie van het Magic Circus

Het publiek ondergaat begoochelende gewaarwordingen. Dat kan toch niet? Hoe dan?! Want je ziet het live voor je ogen gebeuren. Pijl en boog schieten met je voeten, publiek dat blijkt te kunnen zweven. Magic Circus laat zien dat je met naastenliefde en groepsgeest verder komt. De artiesten lopen al letterlijk en figuurlijk op hun tenen terwijl ze artistieke hoogstandjes vertonen om niet op lange tenen te trappen. Het circus houdt de maatschappij een spiegel voor en dat is soms confronterend. Maar SCUSZA inspireert tot een minder egoïstisch leven samen en ook dat is de magie van het Magic Circus.

De intimiteit van de Magic Dome circustent zorgt dat publiek en artiesten elkaar niet kwijt raken. Zelfs op de achterste rij zit je met je neus nog bovenop deze unieke missing-link tussen traditioneel circus en elitair “nieuw” circus. Magic Circus biedt eindelijk een modern circus dat ook leuk is voor kinderen. Live entertainment waar studenten een avondje chillen en zich vergapen aan acrobaten, waar grootouders meelachen met hun (klein)kinderen en waar taal geen barrière vormt om te genieten. Kom langs en ontdek Nederlands oudste én modernste reizende tentcircus. Mocht je het circus verlaten met buikpijn van het lachen… Scusza!

KLIK HIER VOOR SHOWDATA EN TIJDEN

Internationale Artiesten uit: Nederland, Polen, Kenia, Argentinië en Venezuela.

Modern verrassend circus
Excuses, dit wordt erg spannend: Pijl en boogschieten met je voeten. – Magic Circus SCUSZA
The mighty tower of cards
Magic Circus SCUSZA Affiche 2023
Rola rola super talent

Magic Showarchief

Magic Circus SCUSZA daar wordt je blij van.
Sorry, nog even wat lippenstift bijwerken.
Magic Circus SCUSZA 2023 Haarhang
Magic Circus, voel de magie…
Handstand equilibrisme – Magic Circus SCUSZA
Scroll naar boven