fbpx

Circus huren

Wist je dat je onze circustent kan huren als evenementenlocatie? Een vergadering in de piste was nog nooit zo inspirerend. Een huwelijksfeest was nog nooit zo geslaagd als in het Magic Circus. Circus spreekt tot de verbeelding. Het huren van onze Magic Dome circustent voor jouw feest, vergadering of evenement is iets waar nog lang over nagepraat wordt.

Huur mogelijkheden Magic Circus

Een succesvolle boekpresentatie eindigde zowaar met een spontaan boekenbal in de circuspiste. Tijdens wijkfeesten vinden bewoners elkaar onder het genot van een barbecue in en rond het circus. Naast fotoshoots voor modemerken is het circus zelfs het decor geweest van een heuse modeshow. Het Magic Circus huren kan dus voor de meest uiteenlopende zaken.

Filmlocatie

Doordat Magic Circus vooral in de Randstad regio op tournee is, is het een gewilde locatie voor filmmakers die een circus nodig hebben. Per jaar krijgen wij zoveel aanvragen dat Magic Circus alleen te huur is en geen medewerking verleend aan producten zonder budget. Wij werken graag samen met professionele producties, mits deze niet schadelijk kunnen zijn voor het imago van ons circus of circus in het algemeen.

Neem contact met ons op

Ons circus huren kan compleet met de tribune of helemaal leeg met uitsluitend de belichting en het geluid voor een spetterend feest. Wil je eerst een voorstelling om vervolgens met je gasten feest te gaan vieren? Wij informeren je graag over de huurmogelijkheden, mail naar info@magic-circus.nl.

Waar is dat feestje? In ‘t Magic Circus!

Bij Magic Circus zijn we gek op feesten. Je zou ons zelfs wel feestspecialisten kunnen noemen. Steeds meer mensen weten ons te vinden voor de meest uiteenlopende feesten. Compleet met showbezoek, of een aantal acts tijdens het feest. Met of zonder tribune. Catering, een Circus BBQ, extra tenten, je kunt het zo gek niet bedenken!

Onze Magic Dome circustent is dé locatie voor:

  • Bedrijfsfeesten;
  • Boekpresentaties;
  • Verjaardagen;
  • Jubilea;
  • Surprise parties; 
  • als het weer eens tijd is voor een feestje!

Bedrijfsfeest

Heeft u een groot eigen terrein? Dan kunnen we het hele circus zelfs bij uw bedrijf opbouwen! Het voordeel van circus is dat het leuk is voor alle leeftijden. Partners, kinderen en/of kleinkinderen van relaties en medewerkers kunnen mee komen genieten! Ideaal voor bedrijven waar familiewaarden hoog in het vaandel staan.

Surpriseparty

Wat is er makkelijker dan iemand naar een circus te lokken? Stuur, bijvoorbeeld, opa en oma met de kleinkinderen naar het circus en bezorg hen daar de verrassing van hun leven als blijkt dat het publiek bestaat uit allemaal vrienden en bekenden.

Maatwerk

Ieder feest is maatwerk, daarom hebben we geen standaardprijzen op onze website staan.
Neem contact met ons op, wij inventariseren uw wensen en doen u een scherp aanbod.
info(@)magic-circus.nl

Scroll naar boven