fbpx

Contact

Wil je contact opnemen met het Magic Circus? Hieronder zie je onze adresgegevens en de contactgegevens van diverse afdelingen. Vanwege de enorme hoeveelheid aan emails die wij dagelijks ontvangen, worden vragen waarop het antwoord duidelijk op deze site staat niet beantwoord.

Wil je contact met ons opnemen?
Kijk dan aub eerst of je vraag niet al is opgenomen op de VEELGESTELDE VRAGEN pagina. 

Magic Circus
Van Hanxleden Houwertstraat 3
1063HN AMSTERDAM
LET OP: Niet geschikt voor pakketten of aangetekende briefstukken!

ONLINE KAARTVERKOOP

Geen kaarten ontvangen, maar wel betaald? Zijn de kaarten niet in de spambox/ junkmail terecht gekomen?
Dan kan je ze automatisch opnieuw laten toesturen. Dit kan HIER.

Werkt deze functie niet? Dan heeft u waarschijnlijk toch een typefoutje gemaakt met uw e-mailadres. Neem dan contact op met ons marketingcommunicatiebureau CIRQommunication. Zijn bereikbaar van ma t/m wo en vr van 10:00 tot 22:00 uur via magiccircus@cirqommunication.com .

KORTINGSCODE WERKT NIET

Kortingscodes zijn hoofdlettergevoelig. Heb je wel hoofdletters gebruikt en werkt de kortingscode nog steeds niet? Meldt het dan bij ons marketingcommunicatiebureau via magiccircus@cirqommunication.com zij kijken dan z.s.m. na waar het probleem zit om e.e.a. weer functionerend te krijgen. Kortingen worden niet op reeds gekochte kaarten verleend, dus koop niet tickets om daarna pas een eventueel probleem te melden, want dan kan u geen korting meer krijgen!

Restituties of Kaarten ruilen

Gekochten kaarten kunnen niet worden geruild of teruggenomen. Net als bij theaters en bioscopen zijn overmacht, ziekte (dus ook Corona), te laat komen of geen gebruik maken van kaarten geen geldige redenen voor restitutie.

U had de mogelijkheid via YourTicketProvider tijdens het online kopen van uw kaarten een annuleringsverzekering aanschaffen. Heeft u dit gedaan? Dan dient u zich voor restitutie te wenden tot YourTicketProvider.

GEANNULEERDE VOORSTELLING
In het geval dat het circus zich genoodzaakt ziet een voorstelling te annuleren, heb je recht op restitutie. Magic Circus informeert alle mensen met tickets z.s.m. per email of telefoon over het niet doorgaan van de voorstelling en mogelijkheden tot het omruilen van tickets of restitutie.

PERS-, FILM EN INTERVIEWAANVRAGEN:

Het maken van foto’s of filmopnames op het circusterrein zonder schriftelijke toestemming van ons marketingbureau of de circusdirectie is niet toegestaan. Medewerkers op het terrein zijn niet bevoegd om toestemming te verlenen. Een afspraak of aanvraag dient minimaal 24 uur van tevoren gemaakt te worden.

De marketingcommunicatie en social media van Magic Circus, het Nederlands Stadscircus worden verzorgd door het marketingbureau:

CIRQommunication
Bereikbaar van ma-wo & vr van 10:00 tot 22:00 uur, op feestdagen gesloten.
Dhr. Piet-Hein Out
E: magiccircus@cirqommunication.com

Verjaardag

Mail ons de gewenste dag, showtijd, het aantal kinderen en het aantal volwassenen waarmee je wil komen en wij mailen je z.s.m. de groepsprijzen (vanaf 10 pers.) en beschikbaarheid voor de gewenste show en datum. Let op! Wij zitten niet de hele dag naar een beeldscherm te turen en raden aan om tijdig te reserveren. Groepsprijzen zijn alleen verkrijgbaar voor doordeweekse dagen.
Mail met: pers@magic-circus.nl (bereikbaar op werkdagen, m.u.v. donderdag en/of feestdagen).

Afd. Scholen en Educatie

BSO’s, Kinderdagverblijven en Basisscholen kunnen ons bereiken via:
scholen@magic-circus.nl (bereikbaar op werkdagen, m.u.v. donderdag en/of feestdagen).

CIRCUSVERHUUR, INCENTIVES en SPECIALE VOORSTELLINGEN

Voor het regelen van een eigen besloten voorstelling, of het huren van het complete Magic Circus kan je contact opnemen via:

info@magic-circus.nl of Circusverhuur Nederland – info@circusverhuur.nl

Scroll naar boven