fbpx

Contact

Wil je contact opnemen met het Magic Circus? Hieronder zie je onze adresgegevens en de contactgegevens van diverse afdelingen. Vanwege de enorme hoeveelheid aan emails die wij dagelijks ontvangen, worden vragen waarop het antwoord duidelijk op deze site staat niet beantwoord.

Wil je contact met ons opnemen?
Kijk dan aub eerst of je vraag niet al is opgenomen op de VEELGESTELDE VRAGEN pagina. 

Magic Circus
Van Hanxleden Houwertstraat 3
1063HN AMSTERDAM
LET OP: Niet geschikt voor pakketten of aangetekende briefstukken!

ONLINE KAARTVERKOOP

Geen kaarten ontvangen, maar wel betaald? Neem dan contact op met onze kaartverkoper Yourticketprovider.

Yourticketprovider
www.yourticketprovider.nl/support
T: 030 2040258
(€0 per gesprek, Tarieven afhankelijk van jouw telefoonaanbieder, netwerk en het land van waaruit je belt.) 

KORTINGSCODE WERKT NIET

Kortingscodes zijn hoofdlettergevoelig. Heb je wel hoofdletters gebruikt en werkt de kortingscode nog steeds niet? Meldt het dan bij ons marketingcommunicatiebureau via magiccircus@cirqommunication.com zij kijken dan z.s.m. na waar het probleem zit om e.e.a. weer functionerend te krijgen.

Restituties

Net als bij theaters en bioscopen zijn overmacht, ziekte of geen gebruik maken van kaarten geen geldige redenen voor restitutie. Wel kan je in deze gevallen contact opnemen via magiccircus@cirqommunication.com. Per geval bekijken of we nog iets voor je kunnen betekenen, maar we kunnen je geen garantie geven en restitutie is uitgesloten. Bij twijfel kunt u via YourTicketProvider tijdens het online kopen van uw kaarten een annuleringsverzekering aanschaffen. In dat geval dient u zich voor restitutie te wenden tot YourTicketProvider.

GEANNULEERDE VOORSTELLING
In het geval dat het circus zich genoodzaakt ziet een voorstelling te annuleren, heb je recht op restitutie. Magic Circus informeert alle mensen met tickets z.s.m. per email of telefoon over het niet doorgaan van de voorstelling en mogelijkheden tot het omruilen van tickets of restitutie.

PERS-, FILM EN INTERVIEWAANVRAGEN:

Het maken van foto’s of filmopnames op het circusterrein zonder schriftelijke toestemming van ons marketingbureau of de circusdirectie is niet toegestaan. Medewerkers op het terrein zijn niet bevoegd om toestemming te verlenen. Een afspraak of aanvraag dient minimaal 24 uur van tevoren gemaakt te worden.

De marketingcommunicatie en social media van Magic Circus, het Nederlands Stadscircus worden verzorgd door het marketingbureau:

CIRQommunication
Bereikbaar van ma-vr van 10:00 tot 22:00 uur
Dhr. Piet-Hein Out – T: 06 12 57 44 51 (Uitsluitend voor journalisten en overige mediavertegenwoordigers)
E: magiccircus@cirqommunication.com

Verjaardag

Mail ons de gewenste dag, showtijd, het aantal kinderen en het aantal volwassenen waarmee je wil komen en wij mailen je z.s.m. de groepsprijzen (vanaf 10 pers.) en beschikbaarheid voor de gewenste show en datum. Let op! Wij zitten niet de hele dag naar een beeldscherm te turen en raden aan om tijdig te reserveren.
Mail met: pers@magic-circus.nl

LET OP: TIJDENS DE CORONA-CRISIS KUNNEN WIJ OP BEPAALDE DAGEN GROEPSKORTINGEN WEIGEREN AFHANKELIJK VAN DE DAN GELDENDE REGELS EN BEPERKINGEN M.B.T. ONZE PUBLIEKSCAPACITEIT.

Afd. Scholen & Educatie

BSO’s, Kinderdagverblijven en Basisscholen kunnen ons bereiken via:
scholen@magic-circus.nl

CIRCUSVERHUUR, INCENTIVES & SPECIALE VOORSTELLINGEN

Voor het regelen van een eigen besloten voorstelling, of het huren van het complete Magic Circus kan je contact opnemen via:

info@magic-circus.nl of Circusverhuur Nederland – info@circusverhuur.nl