fbpx
Loading...

Het favoriete circus van Amsterdam is elk jaar terug met een compleet nieuwe show. Hieronder kan je zien wanneer en waar Magic Circus te beleven is. Klik op de locatie titel “Magic Circus in …” of de knop “Klik hier” voor showtijden, entreeprijzen, tickets en meer informatie.

Magic Circus, het Amsterdams Stadscircus

Magic Circus is het Amsterdams Stadscircus. Stadscircus?
Ja, dat is Circus anno nu. Vlot, eigentijds, modern en toch ouderwets gezellig entertainment. Magic Circus biedt een show die aansluit bij dat wat de Amsterdammers graag zien. Verzorgd, een scherpe prijs, modern, maar wel gezellig én bovenal geschikt voor het hele gezin. De missing link tussen klassiek circus en modern circus à la Soleil (maar dan niet failliet).

Benieuwd wat het Magic Team zoal meemaakt? Volg ze op Facebook of Instagram. #hetmagiccircus #stadscircus

Voorstellingen in Osdorp GECANCELD

Osdorp ligt in Stadsdeel Nieuw-West, een gebied dat nu bovengemiddeld veel Coronabesmettingen heeft. Daarom zijn de voorstellingen gecanceld.
Lees HIER het persbericht.

Elk jaar tussen Pasen en midden september is het Amsterdams Stadscircus in Amsterdamse wijken te bewonderen. Met uitzondering van de warme zomermaanden, dan is er even pauze.

In 2020 loopt alles even helemaal anders. Een half jaar stond het circus verplicht stil. Maar we laten onze Amsterdamse fans niet stikken! We kunnen toch nog 5 locaties verspreid over heel Amsterdam bezoeken. Uiteraard monitoren wij de situatie goed én zijn er diverse Corona-maatregelen van kracht zodat iedereen volgens de RIVM-richtlijnen kan komen genieten.

De geplande vijf locaties zijn: het Oosterpark, het koeienveldje aan de Theophile de Bockstraat, Osdorp t.o. de Meervaart, Joris Ivensplein te IJburg en het Purmerplein in Noord.

Vergeet niet hier onze Corona maatregelen door te lezen. 

Het favoriete circus van Amsterdam.