fbpx

Magic Circus in Amsterdam

Het favoriete circus van Amsterdam komt elk jaar terug in de hoofdstad. In 2023 met de compleet nieuwe voorstelling SCUSZA. Hieronder kan je zien wanneer en waar Magic Circus in Mokum te zien is. In 2023 gaat Magic Circus traditiegetrouw in meerdere Stadsdelen en wijken verschijnen.

Het Amsterdams Stadscircus

Magic Circus is het Amsterdams Stadscircus. Stadscircus? Ja, dat is Circus anno nu. Vlot, eigentijds, modern en toch ouderwets gezellig entertainment. Magic Circus biedt een eigentijdse show die aansluit bij dat wat de Amsterdammers graag zien. Parool columnist Maarten Moll schreef zelfs op 9 sept. 2020: “Het Magic Circus. Ik ben vaak met de meiden naar dit in Amsterdam beroemde stadscircus geweest. (…) Elk jaar als we de tent zagen staan, was de bakfiets te klein.”

Een scherpe prijs, modern, maar wel gezellig én bovenal geschikt voor het hele gezin. Elk jaar is het Amsterdams Stadscircus in diverse Mokumse Stadsdelen en wijken te bewonderen, mis het niet!

Stadspas Amsterdam

In 2023 is kunnen kinderen van 3 t/m 14 jaar met een Stadspas Amsterdam gebruikmaken van de Super voorjaarsactie. Het kind kan samen met één begeleider met een fikse korting de voorstelling bezoeken. Klik op de knop voor meer informatie en/of om online Stadpaskaarten te reserveren.


Magic Circus in Amsterdam e.o.

Klik op de locatie voor showtijden, entreeprijzen en meer informatie. Magic Circus zal in 2023 weer in Amsterdam e.o. te bewonderen te zijn!

Helaas, (nog) geen geplande data.

Een locatie wordt maximaal een maand voor de eerste voorstelling bekend gemaakt. Als er hierboven geen Amsterdamse of Amsterdam Regio data staan, dan kan het zijn dat het circus ergens anders in het land voorstellingen geeft. Kijk daarvoor naar ons algemene tourneeschema.

Onze komst naar Amsterdam is mogelijk dankzij de Gemeente Amsterdam.

Magic Circus in Amsterdam - Erasmuspark
Magic Circus in ‘t Amsterdamse Erasmuspark.
Scroll naar boven