fbpx

Magic Circus in Amsterdam

Het favoriete circus van Amsterdam komt elk jaar terug in de hoofdstad met een compleet nieuwe show. Hieronder kan je zien wanneer en waar Magic Circus in Mokum te zien is. In 2020 waren we op slechts vijf locaties in Amsterdam te bewonderen. In 2021 willen we weer als vanouds in meerdere Stadsdelen en wijken verschijnen. Fingers crossed, laten we hopen dat Corona niet weer roet in het eten gooit.

Het Amsterdams Stadscircus

Magic Circus is het Amsterdams Stadscircus. Stadscircus? Ja, dat is Circus anno nu. Vlot, eigentijds, modern en toch ouderwets gezellig entertainment. Magic Circus biedt een eigentijdse show die aansluit bij dat wat de Amsterdammers graag zien. Parool columnist Maarten Moll schreef zelfs op 9 sept. 2020: “Het Magic Circus. Ik ben vaak met de meiden naar dit in Amsterdam beroemde stadscircus geweest. (…) Elk jaar als we de tent zagen staan, was de bakfiets te klein.”

Een scherpe prijs, modern, maar wel gezellig én bovenal geschikt voor het hele gezin. Elk jaar is het Amsterdams Stadscircus in diverse Mokumse Stadsdelen en wijken te bewonderen, mis het niet!

Magic Circus in Amsterdam e.o.

Klik op de locatie voor showtijden, entreeprijzen en meer informatie. Magic Circus hoopt in 2021 weer in Amsterdam e.o. te beleven te zijn!

Magic Circus Winterpauze 2020-2021

Magic Circus Winterstop 2020

Dankzij de Corona-pandemie moesten we eerder dan verwacht beginnen aan onze winterstop. Een periode van bezinning, herpakken en voorbereiding op seizoen 2021. Wanneer zouden we …
Lees meer

Een locatie wordt maximaal een maand voor de eerste voorstelling bekend gemaakt. Als er hierboven geen Amsterdamse of Amsterdam Regio data staan, dan kan het zijn dat het circus ergens anders in het land voorstellingen geeft. Kijk daarvoor naar ons algemene tourneeschema.

Onze komst naar Amsterdam is mogelijk dankzij de Gemeente Amsterdam.

Magic Circus in Amsterdam - Erasmuspark
Magic Circus in ‘t Amsterdamse Erasmuspark.