fbpx

Magic Circus in Regio Alkmaar

Het favoriete circus van Nederland komt eindelijk weer terug in Alkmaar. Elk jaar presenteert Magic Circus een compleet nieuwe show. Hieronder kan je zien wanneer en waar Magic Circus in de regio Alkmaar te zien is. In 2021 heeft de voorstelling de titel ØPFANG gekregen.

Het Alkmaars Prachtstadcircus

Magic Circus is het Alkmaars Prachtstadcircus. Stadscircus? Ja, dat is Circus anno nu. Vlot, eigentijds, modern en toch ouderwets gezellig entertainment. Magic Circus biedt een eigentijdse show die aansluit bij dat wat het hedendaagse publiek graag ziet.

Een scherpe prijs, modern, maar wel gezellig én bovenal geschikt voor het hele gezin. In 2021 is het Alkmaars Prachtstadcircus voor het eerst sinds jaren weer in de gemeente Alkmaar te bewonderen. Slechts drie locaties mis het niet!

Magic Circus in de gemeente Alkmaar.

Klik op de locatie voor showtijden, entreeprijzen en meer informatie.

Helaas, (nog) geen geplande data.

Een locatie wordt maximaal een maand voor de eerste voorstelling bekend gemaakt. Als er hierboven geen Alkmaarse data staan, dan kan het zijn dat het circus ergens anders in het land voorstellingen geeft. Kijk daarvoor naar ons algemene tourneeschema.

Onze komst naar de gemeente Alkmaar is mogelijk dankzij de Gemeente Alkmaar en de AlkmaarPas.

Magic Circus in Amsterdam - Erasmuspark
Magic Circus in ‘t Amsterdamse Erasmuspark.
Scroll naar top