fbpx

Magic Circus in Alkmaar

Het favoriete circus van Nederland komt eindelijk weer terug in Alkmaar. Elk jaar presenteert Magic Circus een compleet nieuwe show. In 2023 is dit de voorstelling SCUSZA. Hieronder kan je t.z.t. zien wanneer en waar Magic Circus in 2023 in de regio Alkmaar te zien is.

Het Alkmaars Prachtstadcircus

Magic Circus is het Alkmaars Prachtstadcircus. Stadscircus? Ja, dat is Circus anno nu. Vlot, eigentijds, modern en toch ouderwets gezellig entertainment. Magic Circus biedt een eigentijdse show die aansluit bij dat wat het hedendaagse publiek graag ziet.

Een scherpe prijs, modern, maar wel gezellig én bovenal geschikt voor het hele gezin. In 2023 is het Alkmaars Prachtstadcircus na het succes van 2022 én 2021 weer in de gemeente Alkmaar te bewonderen, mis het niet!

Alkmaarpas

Uiteraard is er actie met de Alkmaarpas! Houders van een Alkmaarpas kunnen alleen kaarten kopen aan de circuskassa. Open vanaf een uur voor elke voorstelling. Zij krijgen €8,- korting op hun entreebewijs. Heb je ook tegoed op uw Alkmaarpas? Dan kan je de rest van het bedrag met je tegoed betalen.

Magic Circus in de gemeente Alkmaar.

Klik op de locatie voor showtijden, entreeprijzen en meer informatie.

Helaas, (nog) geen geplande data.

Een locatie wordt maximaal een maand voor de eerste voorstelling bekend gemaakt. Als er hierboven geen Alkmaarse data staan, dan kan het zijn dat het circus ergens anders in het land voorstellingen geeft. Kijk daarvoor naar ons algemene tourneeschema.

Onze komst naar de gemeente Alkmaar is mogelijk dankzij de Gemeente Alkmaar en de AlkmaarPas.

Magic Circus in Amsterdam - Erasmuspark
Magic Circus in ‘t Amsterdamse Erasmuspark.
Scroll naar boven