fbpx

Magic Circus in Utrecht

Het favoriete circus van Utrecht is in 2021 terug met een compleet nieuwe show. Hieronder kan je zien wanneer en waar Magic Circus in Utrecht te zien is. In 2020 stonden we in het Wilhelminapark toen we nog maar 30 personen per voorstelling mochten ontvangen. Kort daarop volgde de complete lockdown die ervoor zorgde dat de alle overige locaties in onze favoriete Domstad geannuleerd moesten worden. We hopen al onze Utrechtse fans in 2021 als vanouds in diverse wijken te kunnen vermaken.

Utrechts Stadscircus

Magic Circus is het Utrechts Stadscircus. Stadscircus? Ja, dat is Circus anno nu. Vlot, eigentijds, modern en toch ouderwets gezellig entertainment. Magic Circus biedt een show die aansluit bij dat wat de Utrechters graag zien. Verzorgd, een scherpe prijs, modern, maar wel gezellig én bovenal geschikt voor het hele gezin. Elk najaar is het Magic Circus in de Utrechtse wijken te bewonderen. Met uitzondering van de herfstvakantie, dan maken wij nog een aantal andere plaatsen blij met onze komst.

Magic Circus in Utrecht e.o.

Klik op de locatie voor showtijden, tickets en meer informatie. Magic Circus hoopt in 2021 wederom in Utrecht e.o. voorstellingen te geven. LET OP! We publiceren niet direct alle locaties die in Utrecht bezocht worden. Dit omdat we anders dan andere jaren, later starten met de online kaartverkoop. Corona-besmettingen in bepaalde regio’s kunnen ons namelijk dwingen de tournee te wijzigen. 

Helaas, (nog) geen geplande data.

Een locatie wordt maximaal een maand voor de eerste voorstelling bekend gemaakt. Als er hierboven geen Utrechtse of Utrecht Regio data staan, dan kan het zijn dat het circus ergens anders in het land voorstellingen geeft. Kijk daarvoor naar ons algemene tourneeschema.

Onze komst naar Utrecht is mogelijk dankzij de Gemeente Utrecht.