fbpx
Loading...

Magic Circus in Utrecht

Het favoriete circus van Utrecht is in 2020 terug met een compleet nieuwe show. Hieronder kan je zien wanneer en waar Magic Circus in Utrecht te zien is. Klik op de locatie voor showtijden, tickets en meer informatie. LET OP! We publiceren niet direct alle locaties die in Utrecht bezocht worden. Dit omdat we anders dan andere jaren, later starten met de online kaartverkoop. Corona-besmettingen in bepaalde regio’s kunnen ons namelijk dwingen de tournee te wijzigen. 

In 2020 zijn we vanaf 30 september t/m 11 oktober én vanaf 22 oktober 2020 in Utrecht en omgeving te bewonderen.

Utrechts Stadscircus

Magic Circus is het Utrechts Stadscircus. Stadscircus? Ja, dat is Circus anno nu. Vlot, eigentijds, modern en toch ouderwets gezellig entertainment. Magic Circus biedt een show die aansluit bij dat wat de Utrechters graag zien. Verzorgd, een scherpe prijs, modern, maar wel gezellig én bovenal geschikt voor het hele gezin. Elk najaar is het Magic Circus in de Utrechtse wijken te bewonderen. Met uitzondering van de herfstvakantie, dan maken wij nog een aantal andere plaatsen blij met onze komst..

UPDATE 1 okt.: De Voorstellingen in het Wilhelminapark, Vleuten en Woerden gaan door met Max. 30 personen. Reserveer dus snel je kaarten.

Posts not found

Magic Circus, het favoriete circus van Utrecht