fbpx

Magic Circus in Utrecht

Het favoriete circus van Utrecht is in 2022 terug met een compleet nieuwe show. Hieronder kan je zien wanneer en waar Magic Circus in Utrecht te beleven is. November 2022 zijn wij traditiegetrouw terug in de Utrechtse wijken.

Utrechts Stadscircus

Magic Circus is het Utrechts Stadscircus. Stadscircus? Ja, dat is Circus anno nu. Vlot, eigentijds, modern en toch ouderwets gezellig entertainment. Magic Circus biedt een show die aansluit bij dat wat de Utrechters graag zien. Verzorgd, een scherpe prijs, modern, maar wel gezellig én bovenal geschikt voor het hele gezin. Elk najaar is het Magic Circus in de Utrechtse wijken te bewonderen. Met uitzondering van de herfstvakantie, dan maken wij nog een aantal andere plaatsen blij met onze komst.

Utrecht 900

Op 2 juni 1122, de ouderen onder u herinneren het zich misschien nog, gaf keizer Hendrik V stadsrechten aan Utrecht. Hiermee is Utrecht een van de oudste steden van Nederland. Als langst bestaande en meest vernieuwende Nederlandse tentcircus viert Magic Circus, het Utrechts Stadscircus dit jubileum natuurlijk mee.

Voor de doordeweekse voorstellingen zijn online alle zitplaatsen Klasse B voor slechts 900 cent (= €9,-) p.p. verkrijgbaar! Zonder kortingscode of rare fratsen als ticketveilingen of sites waarbij je voor aanbiedingen moet betalen én zonder dat we er één cent subsidie of vergoeding uit het feestbudget voor verlangen. Dit is hét cadeau van Magic Circus aan alle Utrechters die ons al jarenlang trouw bezoeken. Alleen online verkrijgbaar, niet aan de circuskassa!

Gratis naar het circus met U-Pas

Klik hier en reserveer meteen je kaarten. Helemaal gratis van je U-Pastegoed!

Magic Circus Utrecht 900 Dat Vieren We Samen
Gratis naar het Circus in Utrecht met U-pas Magic Circus 2022

Magic Circus in Utrecht e.o.

Klik op de locatie voor showtijden, tickets en meer informatie. Magic Circus gaat in 2022 wederom in Utrecht e.o. voorstellingen te geven. We zijn immers gek op feest en dus vieren we 650 jaar Woerden én 900 jaar Utrecht mee. In 2022 geven we voorstellingen in Utrecht Oog in Al, Utrecht Wilhelminapark, Utrecht Griftpark en in Utrecht Terwijde / Leidsche Rijn.

Helaas, (nog) geen geplande data.

Ons streven is een locatie uiterlijk een maand voor de eerste voorstelling bekend te maken. Als er hierboven geen Utrechtse of Utrecht Regio data staan, dan kan het zijn dat het circus ergens anders in het land voorstellingen geeft. Kijk daarvoor naar ons algemene tourneeschema.

Onze komst naar Utrecht is mede mogelijk dankzij de Gemeente Utrecht.

Scroll naar boven