fbpx

Magic Circus in Utrecht

Het favoriete circus van Utrecht is in 2021 terug met een compleet nieuwe show. Hieronder kan je zien wanneer en waar Magic Circus ØPFANG in Utrecht te zien is. Vanaf vrijdag 8 oktober zijn wij in onze favoriete Domstad te beleven. Na het Wilhelminapark zullen wij echter Utrecht een paar weken verlaten, maar geen nood! Uiteraard komen wij terug. Vanaf begin november 2021 zijn wij als vanouds in de Utrechtse wijken te beleven.

Utrechts Stadscircus

Magic Circus is het Utrechts Stadscircus. Stadscircus? Ja, dat is Circus anno nu. Vlot, eigentijds, modern en toch ouderwets gezellig entertainment. Magic Circus biedt een show die aansluit bij dat wat de Utrechters graag zien. Verzorgd, een scherpe prijs, modern, maar wel gezellig én bovenal geschikt voor het hele gezin. Elk najaar is het Magic Circus in de Utrechtse wijken te bewonderen. Met uitzondering van de herfstvakantie, dan maken wij nog een aantal andere plaatsen blij met onze komst.

Magic Circus in Utrecht e.o.

Klik op de locatie voor showtijden, tickets en meer informatie. Magic Circus gaat in 2021 wederom in Utrecht e.o. voorstellingen te geven. LET OP! We publiceren niet direct alle locaties die in Utrecht bezocht worden. Dit omdat we anders dan andere jaren, later starten met de online kaartverkoop.

Ondanks nieuwe regels: Magic Circus mag nog steeds!!!

Een locatie wordt maximaal een maand voor de eerste voorstelling bekend gemaakt. Als er hierboven geen Utrechtse of Utrecht Regio data staan, dan kan het zijn dat het circus ergens anders in het land voorstellingen geeft. Kijk daarvoor naar ons algemene tourneeschema.

Onze komst naar Utrecht is mede mogelijk dankzij de Gemeente Utrecht en het Kickstart Cultuurfonds.