fbpx

Magic Circus in Rotterdam

Het favoriete circus van Rotterdam komt elk jaar terug met een compleet nieuwe show. In 2023 is dit de voorstelling SCUSZA. Hieronder kan je zien wanneer en waar Magic Circus in de regio te zien is. Het Magic Team is uiteraard in 2023 op verschillende locaties in Rotterdam te beleven.

Het Rotterdams Stadscircus

Magic Circus is het Rotterdams Stadscircus. Stadscircus? Ja, dat is Circus anno nu. Vlot, eigentijds, modern en toch ouderwets gezellig entertainment. Magic Circus biedt een eigentijdse show die aansluit bij dat wat de Rotterdammers graag zien. Het AD gaf de voorstelling HOE DAN?! zelfs de beoordeling GERS. Een scherpe prijs, modern, maar wel gezellig én bovenal geschikt voor het hele gezin. Elk jaar is het Rotterdams Stadscircus in diverse Rotterdamse wijken te bewonderen.

Normaliter is het Magic Circus iedere herfstvakantie in de R’damse wijken te vinden. In de zomer verschijnt Magic Circus op een aantal locaties in de Rijnmond regio rondom Rotterdam, deze locaties maken we voor onze Rotterdamse fans en groupies ook op deze pagina bekend.

Magic Circus in Rotterdam e.o.

Klik op de locatie voor showtijden, entreeprijzen en meer informatie.

Een locatie wordt maximaal een maand voor de eerste voorstelling bekend gemaakt. Als er hierboven geen Rotterdamse of Rijnmond Regio data staan, dan kan het zijn dat het circus ergens anders in het land voorstellingen geeft. Kijk daarvoor naar ons algemene tourneeschema.

Onze komst naar Rotterdam is mede mogelijk dankzij de Gemeente Rotterdam.

Magic Circus in Rotterdam. De Magic Dome circustent op het Deliplein te Katendrecht.
Magic Circus in Rotterdam. De Magic Dome circustent op het Deliplein te Katendrecht.
Scroll naar boven