fbpx

Magic Circus in Regio Leiden

Het favoriete circus van Leiden en omstreken komt elk jaar terug in de regio van de Sleutelstad met een compleet nieuwe show. In 2023 met de voorstelling SCUSZA. Hieronder kan je zien wanneer en waar Magic Circus in de regio te zien is. In 2023 gaat Magic Circus uiteraard ook voorstellingen geven in de regio. We houden je via deze pagina op de hoogte wanneer en waar dit zal zijn.

Het Leids Stadscircus

Magic Circus is het Leids Stadscircus. Stadscircus? Ja, dat is Circus anno nu. Vlot, eigentijds, modern en toch ouderwets gezellig entertainment. Magic Circus biedt een eigentijdse show die aansluit bij dat wat de Leidenaren graag zien.

Een scherpe prijs, modern, maar wel gezellig én bovenal geschikt voor het hele gezin. Elk jaar is het Leids Stadscircus in Leiden zelf en diverse omliggende gemeenten te bewonderen, mis het niet!

Magic Circus in Leiden e.o.

Klik op de locatie voor showtijden, entreeprijzen en meer informatie.

Helaas, (nog) geen geplande data.

Een locatie wordt maximaal een maand voor de eerste voorstelling bekend gemaakt. Als er hierboven geen Leidse of Leidse Regio data staan, dan kan het zijn dat het circus ergens anders in het land voorstellingen geeft. Kijk daarvoor naar ons algemene tourneeschema.

Onze komst naar de regio Leiden is mogelijk dankzij de Gemeente Leiden, Gemeente Leiderdorp, Gemeente Oegstgeest en de Gemeente Voorschoten.

Magic Circus in Amsterdam - Erasmuspark
Magic Circus in ‘t Amsterdamse Erasmuspark.
Scroll naar boven