fbpx
Magic Circus ontvangt donatie Kickstart Cultuurfonds

Magic Circus ontvangt Donatie Kickstart Cultuurfonds

Zeker voor een circus zorgt de Corona-pandemie voor een lastige tijd. Maar altijd heeft Magic Circus moed gehouden en plannen gesmeed. En toch nog onverwacht kwam er ineens een mailtje:“ Met veel plezier verstrekt Kickstart Cultuurfonds een financiële donatie aan het project “Magic Circus biedt Øpfang, een vangnet in een vernieuwend tentcircus in (Corona)tijden”.

“De samenwerking tussen het Kickstart Cultuurfonds en Magic Circus is een uiting van waardering voor het initiatief van Magic Circus. Het Kickstart Cultuurfonds is blij dat zijn donatie Magic Circus kan helpen zijn doel te verwezenlijken. Via het project wordt ook invulling geven aan de eigen doelstelling van het Kickstart Cultuurfonds: culturele instellingen helpen om zich aan te passen aan de anderhalvemetersamenleving, opdat publiek binnen de geldende beperkingen weer ‘live’ in aanraking komt met kunst en cultuur.”

De donatie van het Kickstart Cultuurfonds is van historische betekenis. Voor zover bekend heeft een reizend tentcircus in Nederland nog nimmer een relevante subsidie ontvangen. Als laatste Nederlandse tentcircus dat nog een volledige tournee maakt, is Magic Circus bijzonder verheugd over deze erkenning.Magic Circus dankt het Kickstart Cultuurfonds meer dan hartelijk voor zijn steun en vertrouwen. Dat vertrouwen zal niet beschaamd worden. Mooie plannen kunnen nu omgetoverd worden tot een vernieuwende voorstelling. Hopelijk op korte termijn op tournee te aanschouwen!

Scroll naar boven