fbpx
Poster Sintercircus Utrecht 2022

Sintercircus Utrecht

Magic Circus ontving de volgende brief:

Geacht Magic Team, Beste Maurice,

Graag wil ik jouw beroemde Magic Circus bezoeken. Mijn luisterpieten zeggen mij dat veel kinderen het nog weken na hun bezoek over de voorstelling hebben. Soms zelfs nadoen. Ik hoop dat hun ouders opletten dat er niets misgaat! Helaas stoppen jullie altijd de tournee in Utrecht vlak voor ik in Nederland kom. Dat doen jullie toch niet expres hoop ik? Ik wil nu ook eens jullie circus zien!

Ik zag dat jullie voorstelling dit jaar “Ho,Ho…HO!” heet. Een verwijzing naar die man van dat andere winterse feest. Wordt het niet eens tijd om de Nederlandse waarden en tradities hoog te houden? Kunnen jullie niet de tournee in Utrecht dit jaar wat later doen of i.i.g. langer door laten gaan, dan kan ik eens langskomen… enne… misschien zelf ook eens in de piste schitteren?

Zaterdag 12 november kom ik aan op tv en Zondag 13 november in Utrecht, ik beloof dat ik die dagen ook bij jullie langskom!

Met hoogachtende groet,
Sinterklaas

Tja als je een dergelijke brief krijgt, dan onderneem je actie. Daarom op Zaterdag 12 en Zondag 13 november 2022 een speciale voorstelling: Sintercircus Utrecht!

Scroll naar boven