fbpx

2021: Øpfang

Magic Circus zorgt voor Øpfang

Alleen samen krijgen we…, ja dat weten we nou wel. Ooit kunnen we weer vrij ademen en leven. Maar hoe voelen we ons dan? Eenzaam in de massa? Losgelaten in een leegte? Magic Circus begrijpt dat maar al te goed en staat nu al klaar om het hooggeëerde publiek te steunen en op te vangen. Daar draait het in 2021 om in de nieuwe voorstelling “Øpfang!”

Het Magic Team heeft de afgelopen maanden een hecht huishouden gevormd. Er zijn nieuwe artiesten toegetreden om een nog spectaculairdere show te presenteren. Want ook in het moderne circus gaat het om vallen en opstaan, struikelen en stijgen, loslaten en opvangen. Dat opvangen gebeurt soms letterlijk door de acrobaten. Niet alleen op het podium, maar ook hoog daarboven zonder vangnet.

Magic Circus biedt Øpfang. Biedt alternatieven voor het maandenlange beeldschermstaren. We staan in de startblokken, zodra het mag is Magic Circus er weer. Valt er dus weer wat te lachen, razen Rhönraderen langs en zitten we op de maan. Beleven we vertederende dieren, vers geïmporteerde bloeddorstige wilde exoten, magische momenten met Jofri, trapezewerkers en zoveel touwtjes dat er geen eind aan vast te knopen is. Alles live, echt en bijna aanraakbaar. We kunnen haast niet wachten!

Het begrip Øpfang dateert uit de tijd van de Vikingen. Historisch onderzoek leert dat zij niet zomaar alleen woestelingen waren, maar ook familiemensen. Vikingen koesterden gastvrijheid oftewel Øpfang. Tot op de dag van vandaag is dat in woord en daad in Scandinavië terug te vinden.

Magic Circus spant voor zijn bezoekers een maatschappelijk en cultureel vangnet. Vangt hen op na een lastige periode en stoomt hen klaar voor een nieuw en beter normaal. Laat je vallend onderdompelen in eigentijds circus. De Øpfang is geregeld. Voor jong en oud, want Magic Circus is óók leuk voor kinderen!