fbpx

Eigen watermerk voor Magic Circus

Sinds april 2013 beschikt Magic Circus over een eigen watermerk: Bleiwater. 

Het merk past in de strategie van het Magic Circus om zich te positioneren als een milieuvriendelijk circus dat streeft  naar een betere leefomgeving voor lichaam en geest.

Bleiwater is een initiatief van Brenda Buijs, horecamanager van Magic Circus. Tijdens de afgelopen winter hervond zij na een hectisch seizoen haar innerlijke rust in een Belgisch klooster. Het water dat de monniken tot zich namen, bleek bijzonder smaakvol en afkomstig te zijn uit een eigen bron.

Het heeft manager Buijs enige tijd en overredingskracht gekost om van de monniken toestemming te krijgen het water buiten het klooster te serveren. Uiteindelijk gaf het bijzondere karakter van Magic Circus de doorslag.

Het water is nu als Blei-Blauw en Blei-Rood in het circus verkrijgbaar. Buijs zegt daarover: “Ik ben er trots op dat wij als enige in Nederland dit water mogen aanbieden. Het is immers geen gewoon water weet ik uit eigen ervaring. Het lest niet alleen de dorst, maar zuivert ook de ziel. Daarom past het  naadloos bij Magic Circus.” 

Omdat de Belgische monniken niet wilden dat de naam van hun orde werd genoemd, is gekozen voor een naamgeving die verwijst naar de voorstelling die Magic Circus in 2013 presenteert: Blei!

Scroll naar boven