fbpx

Hart onder de riem na onbeschofte spreekkoren

Hoewel foto’s als de heerlijk langsgebrachte verse maaltijd van afgelopen dinsdag (zie nieuws) wellicht anders doen vermoeden is het niet altijd paix en vree in het Magic Circus. Dinsdagavond hebben we het positieve nieuws van die dag uitgelicht, omdat we daar na de voorstelling hard aan toe waren. Vandaag vestigen wij, na wikken en wegen, toch de aandacht op een minder leuk incident dat dinsdagmiddag tijdens de voorstelling in Molenwijk plaatsvond.

Terwijl Pascalle met gevaar voor eigen leven haar prachtige haarhang act presenteerde waren er een aantal kinderen in het publiek die het nodig vonden om een spreekkoor te starten. De tekst was: “Vallen! Vallen! Vallen!”. Respectloos, roekeloos, dom en typerend voor een gebrek aan opvoeding.

Gelukkig wist Pascalle haar act tot een goed einde te brengen zonder haar concentratie te verliezen. Hevig geëmotioneerd verliet zij de piste.

Als positieve noot kunnen we melden dat er een flink aantal leden uit het publiek reeds hun afschuw en steun uitspraken via e-mail en woensdagmiddag hebben zij Pascalle dan ook nog eens extra in het zonnetje gezet. Hulde aan hun fatsoen en alle mensen met normen en waarden.

Foto: Richard Mouw

Bloemen voor Pascalle na onbeschofte spreekkoren. Fotograaf Richard Mouw
Scroll naar boven