fbpx

MAGIC CIRCUS is SUPER BESTEMMING in vernieuwd Jeugd Vakantiepaspoort ROTTERDAMPAS

De Valentijnschool in Delfshaven ging los! Onder luid gejuich namen leerlingen de eerste exemplaren van het Jeugd Vakantiepaspoort 2018 in ontvangst. Ook alle andere basisschoolkinderen in Rotterdam krijgen hun paspoorten via school uitgereikt. Het Jeugd Vakantiepaspoort is dit jaar compleet vernieuwd, met allerlei leuke extra’s!

Het Jeugd Vakantiepaspoort is goed voor een zomervakantie vol plezier. Met het paspoort krijgen kinderen van zaterdag 14 juli tot en met zondag 26 augustus gratis toegang of flinke korting bij maar liefst 144 bestemmingen: van musea tot zwembaden en van topattracties tot creatieve workshops en kinderboerderijen.
Zeven gezellige nieuwe vrienden helpen de kids met kiezen uit alle leuke uitjes: Kapitein Quak, Luie Aart, Paulien Pauw, Coach Hamer, Tex Teckel, Eikeltje Eekhoorn en Chef Grrrom.

GRATIS KOFFIE

Maar er is nog meer nieuws. Dit jaar zijn er voor het eerst ook zeven geheime bestemmingen, die kinderen kunnen ontdekken op jeugdvakantiepaspoort.nl. De website is – in lijn met het paspoort – eveneens compleet vernieuwd.
Ook voor ouders/begeleiders is er een leuk extraatje: zij kunnen deze zomer uit drie locaties één plek kiezen waar ze mogen genieten van een gratis kop koffie of thee.

STEMPELS VERZAMELEN
Wat níet is veranderd: kinderen krijgen op elke bestemming die ze bezoeken een stempel in hun Jeugd Vakantiepaspoort. Bij tien stempels kunnen ze tegen betaling van slechts € 2,50 per waardebon maximaal 2 waardebonnen kopen. Deze waardebonnen kunnen ze inruilen tegen een toegangskaart voor Diergaarde Blijdorp, Magic Circus of een filmvoorstelling bij Euroscoop Schiedam. Zo hebben kids ook na de zomervakantie nog volop plezier met hun paspoort. In de herfstvakantie keert Magic Circus terug naar Rotterdam voor een speciale serie voorstellingen, want superbestemming wordt je natuurlijk niet zomaar!

Op Facebook en Instagram vind je leuke tips en het laatste nieuws over het Jeugd Vakantiepaspoort 2018.

Het Jeugd Vakantiepaspoort wordt uitgegeven door Rotterdampas; de pas waarmee je meer dan 750 leuke dingen doet, gratis of met korting: rotterdampas.nl. Begeleiding door iemand van 18 jaar of ouder is verplicht.

Scroll naar boven