fbpx

Start tournee 2019

De nieuwe productie van Magic Circus, het Nederlands Stadscircus draagt de titel TWIST! Geen verwijzing naar de dans, maar wel een verwijzing naar wat Magic Circus al jaren doet: het maken en presenteren van circus met een twist!

De kaartverkoop start op Valentijnsdag 14 februari 2019. Dan wordt dus ook de eerste locatie onthuld. Dat zal dit jaar niet in Rotterdam zijn.

Inmiddels is reeds bekend gemaakt dat voor het eerst in de Magic Circus geschiedenis een artiest met een dubbele nationaliteit meereist. De acrobaat in kwestie, Аннемари Платтшор (vertaald: Annemarie Platteschor), is half Osmeens, half Nederlands. Aangezien de Democratische Volksrepubliek Osmenië net als andere afvallige regio’s in de Kaukasus zoals Abchazië en Zuid-Ossetië niet door de Nederlandse overheid erkend wordt, zijn wij als Nederlands circus er trots op reeds enkele jaren de exclusieve Europese partner van het Osmeens Staatscircus te zijn. Annemarie is de incarnatie van deze unieke samenwerking. Haar skillset omvat koorddans en het eeuwenoude flessenlopen. Naar goed traditioneel Osmeens gebruik loopt zij over lege Champagneflessen.

Via de social media (Facebook en Instagram) maken wij tot aan de start van de tournee de rest van het Magic Team bekend.

Scroll naar boven