fbpx

Vrijheidsmaaltijd in het Magic Circus

Op Bevrijdingsdag vrijdag 5 mei 2023 vieren we onze vrijheid. Voor het eerst in de geschiedenis is er ook een vrijheidsmaaltijd in het circus. Magic Circus, het Nederlands Stadscircus houdt de maaltijd als lunch van 12:00 tot 14:00 in hun Magic Dome circustent, deze staat, heel toepasselijk, op het Annie Romeinplein in Amsterdam Zuidoost. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Mensen die zich aanmelden zijn zeker van een beker vrijheidssoep en een zitplaats.

Tijdens de lunch is er nog een programma met aandacht voor de impact van de Tweede Wereldoorlog op o.a. de internationale circuswereld. Het complete programma wordt later bekendgemaakt.

De vrijheidslunch in het Magic Circus is mede mogelijk dankzij het Amsterdams 4 en 5 mei Comité.

Logo Amsterdam 4 en 5 mei Comité

Aanmeldformulier Vrijheidslunch

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor deelname aan de vrijheidslunch in de tent van het Magic Circus.

Locatie: Annie Romeinplein, Amsterdam-Zuidoost
Tijd: 12.00 tot 14.00 uur
Maaltijd bestaat uit de door Chef London Loy gemaakte Vrijheidssoep welke geïnspireerd is op het Surinaamse gerecht maïspap. Chef London Loy: “Om toch mijn roots er een beetje in te houden. En maïssoep is gewoon lekker: zoet, romig en je kunt het ook nog pittig maken.”

Scroll naar boven