fbpx
Magic Circus Coronaprotocol 2020 geroemd

“niet alleen theorie maar ook praktijk”

Circusbranche roemt Magic Circus Coronaprotocol

De circusnieuwssite Circusweb besteed de nodige aandacht aan Magic Circus, het laatste écht Nederlandse tentcircus dat een complete tournee maakt. Met name de implementatie van het Coronaprotocol oogst lof. Zo schrijft oud-circusweb eigenaar Gera de Leeuw:”Circus in Coronatijd, het Magic Circus heeft er een ware studie van gemaakt en is er in geslaagd een indrukwekkend product neer te zetten waarin iedereen zich veilig voelt.”

Huidig circusweb eigenaar Jan Plug schrijft: “In de vorige recensies werd het corona protocol al benoemd, toch wil ik dit extra benadrukken en mijn complimenten geven aan Maurice Veldkamp en zijn Magic Team.”

Uiteraard is het Magic Team trots op complimenten als “Eigenlijk zou iedere kerstcircusdirecteur eens moeten gaan kijken en leren bij het Magic Circus, want als er één circus voldoet aan alle voorwaarden en coronaregels, dan is het dit Magic Circus wel. Het is aan alles te merken en dat geeft je een superveilig gevoel.”

Het Magic Team neemt de Corona-maatregelen serieus. We nemen onze verantwoordelijkheid serieus. We willen ons publiek, onze fans en ook het Magic Team zelf gezond houden. Het protocol stelt ons in staat om, zij het in aangepaste vorm, weer op reis te zijn en troost en afleiding te bieden in deze rare tijden. 

Scroll naar boven